ΤΟΠΙΚΑ

Τα βλέμματα στραμμένα στην Μαρία Νάζου Μακρυγιάννη – Η πετυχημένη επιχειρηματίας και το δυναμικό της μπάσιμο στην πολιτική

Τα βλέμματα στραμμένα στην Μαρία Νάζου Μακρυγιάννη – Η πετυχημένη επιχειρηματίας και το δυναμικό της μπάσιμο στην πολιτική

Δυναμική, εργατική, δημιουργική με πνεύμα ομαδικό και απόλυτα αποδεκτή από τους συντοπίτες της, η διακεκριμένη επιχειρηματίας Μαρία Νάζου-Μακρυγιάννημπαίνει στο στίβο της πολιτικής με την Πρωτοβουλία Δράσης στην κοινότητα Μυκονίων της χώρας.


Η Μαρία Νάζου σε συνδυασμό με το έξυπνο, ολοφώτεινο βλέμμα της στρέφει δικαίως τους προβολείς πάνω της. Γεμάτη δυναμισμό και αποτελεσματικότητα έχει πετύχει να είναι πασίγνωστη επιχειρηματίας δουλεύοντας εντατικά στη Χώρα της Μυκόνου. Μεγαλώνοντας σε μια οικογένεια ασχολούμενη με τον τουρισμό και αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της στα οικονομικά, συνέχισε με απόλυτη επιτυχία την οικογενειακή επιχείρηση επεκτείνοντάς την στον τομέα της υψηλής χρυσοχοΐας. Η Georgios & Co διατηρεί πέντε καταστήματα και επιτυχημένες συνεργασίες με πολύ μεγάλες αμερικανικές εταιρείες στην τουριστική βιομηχανία κερδίζοντας επάξια τις πρώτες θέσεις αναγνωρισιμότητας παγκοσμίως και το brand name Georgios & Co κατάφερε να είναι στη συνείδηση των πελατών συνώνυμο της ποιότητας.

Η Μαρία Νάζου-Μακρυγιάννη σχολιάζοντας την υποψηφιότητά της έγραψε χαρακτηριστικά στο προσωπικό της profile στα social:

«Η πρόταση του Δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά για συστράτευση στις επικείμενες εκλογές του Οκτωβρίου με τιμάει ιδιαίτερα. Η διορατικότητά του, η τεχνογνωσία του, η ενέργεια του, η προσωπικότητά του, το όραμα του, αλλά και το έργο που έχει προσφέρει στο νησί μας, αποτελούν την ισχυρότερη εγγύηση για το μέλλον του τόπου μας. Η στήριξή σας στο πρόσωπό μου θα μου δώσει την δυνατότητα να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις, με τις γνώσεις και την εμπειρία μου, με ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΡΑΣΗΣ για την πρόοδο της Μυκόνου.»


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.