ΤΟΠΙΚΑ

Τα συνεργεία του Δήμου Μυκόνου «καθαρίζουν» αμέσως

Τα συνεργεία του Δήμου Μυκόνου «καθαρίζουν» αμέσως
Σε κάθε σημείο όπου το απαιτεί η περίσταση και κατόπιν έγκαιρης ενημέρωσης τα συνεργεία του Δήμου σπεύδουν για να καθαρίσουν

Δεν είναι εύκολη η διαδικασία της αποκομιδής των μπαζών αλλά και των σκουπιδιών στο νησί αυτή την εποχή.

Είναι μια περίοδος που οι περισσότεροι από τους κατοίκους της Μυκόνου επιδιδονται σε καθαριότητας ενόψει του Πάσχα αλλά και σε ανακαινίσεις σε κατοικίες αλλά και σε ενοικιαζόμενα δωμάτια και ξενοδοχειακούς χώρους.

Αποτέλεσμα σε πολλά σημεία στο νησί να υπάρχουν μπάζα και σκουπίδια σε περιοχές και σε γειτονιές πολλές φορές μεγάλα σε όγκο.

Ο Δήμος Μυκόνου με  τα συνεργεία του από τις πρώτες πρωινές ώρες έχει μεριμνήσει ώστε να γίνεται όσο το δυνατόν πιο άμεσα η αποκομιδή και στο πλαίσιο αυτό συχνά κάνει έκκληση στους πολίτες να συνεργάζονται,να μην πετούν αλόγιστα μπάζα και σκουπίδια ειδικά σε οδικές αρτηρίες και να ενημερώνουν άμεσα τα συνεργεία.

Μια τέτοια επιχείρηση αποκομιδής έγινε το πρωί στον Τούρλο οπως βλέπετε και σε σχετικές εικόνες.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.