ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τα συγχαρητήρια του δημάρχου στους αθλητές και τους παράγοντες του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ

Τα συγχαρητήρια του δημάρχου στους αθλητές και τους παράγοντες του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ

“Συγχαρητήρια στους αθλητές του ΑΟ Μυκόνου για τις διακρίσεις τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε ανώμαλο δρόμο που διεξήχθη κάτω από αντιξοες καιρικες συνθηκες στην Πηγή Τρικάλων και ιδιαιτέρως στο Μάρκο Γκουρλια που φέτος έγραψε ιστορία φτάνοντας τις επτά νίκες στην ιστορία της διοργάνωσης σε όλες τις κατηγορίες!

Πολλά συγχαρητήρια στο Δημήτρη Πάππα, στην Καλλιόπη Δακτυλιδη και τον Αλέκο Κουκά για τη στήριξη τους στα τμήματα του στίβου και σε όλους όσους συνδράμουν. Εμείς, ως Δήμος Μυκόνου ανταποκριθήκαμε σε όλα τα αιτήματα τους για την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων και θα συνεχίσουμε να τους στηρίζουμε με ολες μας τις δυναμεις, διότι έχουμε αποδειξει συνειδητά πως έχουμε επενδύσει στον αθλητισμό.

Τα αποτελέσματα των αθλητών μας:
Κατηγορία Ανδρων 10χλμ.:
1ος Μαρκος Γκουρλιας
3ος Δήμος Μαγγινας
8ος Γιωργος Μίνο

Κατηγορία γυναικών 8 χλμ.:
2η Ελευθερία Πετρουλάκη”

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.