ΤΟΠΙΚΑ

Τα παράνομα πάρτι στις βίλες θα φέρουν νέο Lockdown στη Μύκονο

Τα παράνομα πάρτι στις βίλες θα φέρουν νέο Lockdown στη Μύκονο

Οι διοργανωτές παράνομων πάρτι σε βίλες στη Μύκονο συνεχίζουν απτόητοι και πλέον τακτικά τα διοργανώνουν τα πάρτι  στους εσωτερικούς χώρους της βίλας ώστε να περιορίζεται η μουσική και να μην είναι δυνατόν από τους εξωτερικούς χώρους να εντοπίζεται η πολυκοσμία.
Οι «πελάτες» δεν τηρούν κανένα μέτρο προστασίας και χορεύουν σε κλειστό χώρο, που δεν διαθέτει επαγγελματικά συστήματα εξαερισμού και χωρίς ελέγχους για ανοσία.

Με επαγγελματική κονσόλα ήχου και ηχεία, σερβιτόρους και μπαρ, η βίλα λειτουργεί ως παράνομος χώρος εστίασης.

Παρά τις προειδοποιήσεις των αρχών ότι θα ξεκινήσουν αυστηροί έλεγχοι και θα επιβάλλονται πρόστιμα οι διοργανωτές των παράνομων πάρτι συνεχίζουν απτόητοι θέτοντας σε κίνδυνο την δημόσια υγεία και ληστεύοντας το κράτος αφού δεν αποδίδουν φόρους και έσοδα.

H απειλή νέου lockdown

Οι επαγγελματίες της περιοχής έχουν επανειλημμένως καταγγείλει τις πρακτικές αυτές που βάζουν βόμβα στα θεμέλια της επιχειρούμενης ανοσίας του πληθυσμού και της τουριστικής βιομηχανίας αφού με τη διοργάνωση των πάρτι χωρίς μέτρα κινδυνεύει το νησί από Lockdown.

Oι επαγγελματίες θεωρούν ότι μόνο η απελευθέρωση του ωραρίου και η διοργάνωση πάρτι σε κλειστά καταστήματα υγιεινομικού ενδιαφέροντος με έλεγχο ανοσίας μπορεί να αντιστρέψει την κατάσταση.

Σε ανακοινώσεις τους έχουν ζητήσει να εφαρμοστεί το μοντέλο της Ίμπιζα, όπου τα παράνομα πάρτυ τα οποία άνθισαν με τις απαγορεύσεις του κορωναϊού, σταμάτησαν μετά από πρόστιμα ύψους 500.000 ευρώ.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.