ΤΟΠΙΚΑ

Τα γενέθλια του στη Μύκονο γιόρτασε ο Άρης Γάτας

Τα γενέθλια του στη Μύκονο γιόρτασε ο Άρης Γάτας
Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ γιόρτασε τα γενέθλια του στο νησί παρέα φίλων του όπως ο δήμαρχος Κ.Κουκάς, ο αντιδήμαρχος και μέλη του ΔΣ

Τα γενέθλια του στη Μύκονο γιόρτασε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Άρης Γάτας παρέα εκλεκτών του φίλων που έσπευσαν να του ευχηθούν  για χρόνια πολλά.

Με πάρτι σε γνωστό κλαμπ του νησιού ο Άρης Γάτας  έσβησε τα κεράκια της τούρτας των γενεθλίων του και έλαβε ευχές από αγαπημένους του φίλους στη Μύκονο,συναδέλφους του στο νησί που αγαπά ιδιαίτερα και το επισκέπτεται πολύ συχνά.

Ανάμεσα στους καλεσμένους που ευχήθηκαν στον δημοσιογράφο της ΕΡΤ  ήταν ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς που έσπευσε να ευχηθεί για χρόνια πολλά.

Στην παρέα δέσποζε φυσικά η παρουσία του αντιδημάρχου και προέδρου του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ Αλέκου Κουκά που διατηρεί μάλιστα και στενή φιλική σχέση με τον  δημοσιογράφο της ΕΡΤ αρκετά χρόνια.

Οι δημοσιογράφοι από την εφημερίδα MykonosNews Ελένη Κοντιζά και ο Νίκος Παπουτσάς από το Sportcylades.gr , καθώς και ο Θεσσαλονικιός επιχειρηματίας Νίκος Τσεκερζίδης που δραστηριοποιείται τελευταία με επιτυχία  στον τομέα της ανακύκλωσης στη Μύκονο, ήταν μερικοί  από τους καλεσμένους, ενώ τις ευχές τους έδωσαν και οι σύμβουλοι του Δήμου Μυκόνου Μαρία Κουσαθανά και Ελένη Καλπουρτζή.

Μια υπέροχη παρέα που το γλέντησε μέχρι πρωίας και έδωσε τις ευχές της σε έναν φίλο της Μυκόνου όπως είναι ο δήμοσιογράφος της ΕΡΤ Άρης Γάτας.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.