ΤΟΠΙΚΑ

Τα έργα της Δημοτικής αρχής υπο τον Κουκά με αριθμούς

Τα έργα της Δημοτικής αρχής υπο τον Κουκά με αριθμούς
Με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο η Πρωτοβουλία Δράσης δίνει στην δημοσιότητα με αριθμούς το έργο Κουκά

Τα στοιχεία και οι αριθμοί είναι αδιάψευστος μάρτυρας για τα έργα και τις ημέρες κυρίως των πολιτικών προσώπων.

Στη Μύκονο η δημοτική αρχή έχει επιλέξει τις τελευταίες μέρες να δίνει με τον πλέον παραδειγματικό τρόπο( γραφήματα, κάρτες , αριθμοί) την εικόνα σε όλα τα έργα που έχουν γίνει  τα προηγούμενα χρόνια σε νευραλγικούς τομείς.

Το ζήτημα των υποδομών είναι καίριο για τις τοπικές κοινωνίες και όπως θα δούμε με δημοτικούς πόρους δαπανήθηκαν σχεδόν πέντε εκατομμύρια ευρώ για το έργο της οδοποιίας.Το ποσό των είκοσι επτά εκατομμυρίων ευρώ για τον Διεθνή Αερολιμένα της Μυκόνου και ένα ποσό σχεδόν στα 7,5 εκ ευρώ για το σοβαρό ζήτημα της διαχείρισης του νερού και των  λυμάτων.Δειτε την χαρακτηριστική κάρτα που έδωσε στην δημοσιότητα η Πρωτοβουλία Δράσης.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.