ΤΟΠΙΚΑ

Τα διόδια της Fraport στο αεροδρόμιο φέρνουν μεγάλες αντιδράσεις

Τα διόδια της Fraport στο αεροδρόμιο φέρνουν μεγάλες αντιδράσεις

Η απόφαση της Fraport να χρεώνονται όσα επαγγελματικά οχήματα σταθμεύουν στον χώρο αναμονής του αεροδρομίου έχει δημιουργήσει αντιδράσεις.

Διαβάστε τον τιμοκατάλογο που έχει διαρρεύσει και θα επιβαρύνει τις μονάδες που δραστηριοποιούνται στο νησί των ανέμων.

Έντονες αντιδράσεις έχουν δημιουργηθεί στον επιχειρηματικό κόσμο της Μυκόνου έπειτα από την απόφαση της Fraport -που διαχειρίζεται και το πάρκινγκ του αεροδρομίου του νησιού- να βάλει «διόδια» για τα επαγγελματικά οχήματα που σταθμεύουν. Συγκεκριμένα, θα χρεώνει, τον χώρο στάθμευσης των λεωφορείων, των μίνι βαν και των ταξί με συγκεκριμένο αντίτιμο, καθώς σχεδιάζεται να τοποθετηθεί μπάρα, έτσι ώστε όποιο όχημα θέλει να πλησιάσει την έξοδο αφίξεων για να πάρει πελάτες να πρέπει να πληρώνει.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.