ΤΟΠΙΚΑ

Τα αποψινά δρομολόγια των πλοίων από Πειραιά για Κυκλάδες

Τα αποψινά δρομολόγια των πλοίων από Πειραιά για Κυκλάδες

24ωρη απεργία πραγματοποιείται σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου την οποία διοργανώνει η ΓΣΕΕ και συμμετέχουν πλήθος άλλων ομοσπονδιών και σωματείων. Στην κινητοποίηση, συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό και τον ευρύτερο Δημόσιο τομέα.

Συμμετοχή στην κινητοποίηση έχουν επίσης δηλώσει δεκάδες σωματεία και ομοσπονδίες του Δημοσίου σε Υγεια, Παιδεία, Τοπική Αυτοδιοίκηση και υπουργεία.

Ακινητοποιημένα θα μείνουν για 24 ώρες μετρό, ηλεκτρικός, τραμ, προαστιακός και τρένα, καθώς οι εργαζόμενοι αποφάσισαν τη συμμετοχή τους στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ διεκδικώντας άμεσες προσλήψεις και συμβάσεις εργασίας ενάντια «στο κύμα της ακρίβειας και την αισχροκέρδεια που πλήττουν καθημερινά την αξιοπρεπή διαβίωση εκατομμυρίων χαμηλόμισθων και χαμηλοσυνταξιούχων».

Λεωφορεία και τρόλεϊ, θα κινηθούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Με στάση εργασίας, από τις 5 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, συμμετέχουν οι ιδιοκτήτες ταξί στην απεργία, ενώ έχουν προγραμματίσει και συγκέντρωση στα γραφεία του ΣΑΤΑ στις 10 το πρωί. Με το σύνθημα «κανένα ταξί στους δρόμους», το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί (ΣΑΤΑ) καλεί όλους τους οδηγούς ταξί να συμμετέχουν στην στάση εργασίας «για τις τρεις πληγές που πρέπει να κλείσουμε φορολογικό, υποκλοπή έργου και πολυεθνικές».

Τα αποψινά δρομολόγια των πλοίων

Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία την Τετάρτη σε όλη τη χώρα, καθώς η διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας αποφάσισε ομόφωνα τη συμμετοχή της στην πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΕ.

Η απεργία στα πλοία θα λήξει τα μεσάνυχτα της Τετάρτης.

Στις 23:45 θα αναχωρήσει το Blue Star 1 από το λιμάνι του Πειραιά για Σύρο – Νάξο – Δωδεκάνησα.

Στις 23:30 το Blue Star Naxos από Πειραιά για Πάρο – Νάξο – Αιγιάλη – Δονούσα

Στις 23:59 το Blue Star Chios για Ίο – Θήρα

Στις 23:30 το Διονύσιος Σολωμός για Σέριφο – Σίφνο – Μήλο – Κίμωλο – Φολέγανδρο – Σίκινος – Θήρα

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.