ΤΟΠΙΚΑ

Συνελήφθησαν στη Μύκονο με 105 γραμμάρια κάνναβης

Συνελήφθησαν στη Μύκονο με 105 γραμμάρια κάνναβης
Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης – διακίνησης των ναρκωτικών

Συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Τμήματός Μυκόνου και της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής δυο αλλοδαποί ηλικίας 23 και 27 ετών κατηγορούμενοι, κατά περίπτωση, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης – διακίνησης των ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, χθες το βράδυ (17 Αυγούστου 2018) εντοπίστηκε ο 27χρονος κατά την άφιξη του στο νησί, με πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά και μετά από αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -104,7- γραμμάριων.
Όσον αφορά τον 23χρονο, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (18 Αυγούστου 2018) εντοπίστηκε από περιπολούντες αστυνομικούς στη Χώρα Μυκόνου και σε έλεγχό που του έγινε βρέθηκε στην κατοχή του ένα «φιξάκι» κοκαΐνης.
Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.