BUSINESS

Συνελήφθησαν πέντε αλλοδαποί με προϊόντα «μαϊμού»

Συνελήφθησαν πέντε αλλοδαποί με προϊόντα «μαϊμού»
Συνολικά διαπιστώθηκε ότι κατείχαν -156- τεμάχια παρεμπορίου (τσάντες, βαλίτσες, πορτοφόλια, γυαλιά ηλίου, γυναικεία αξεσουάρ κ.α.)

Συνελήφθησαν χθες στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, πέντε αλλοδαποί ηλικίας 32, 38, 39, 42 και 43 ετών κατηγορούμενοι για κατοχή προϊόντων απομίμησης με σκοπό το εμπόριο.

Ειδικότερα το μεσημέρι στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών δράσεων για την καταπολέμηση του παραεμπορίου εντοπίστηκαν οι κατηγορούμενοι σε παραλία της Μυκόνου να κατέχουν και να έχουν επιμελώς κρυμμένα σε υπαίθριους χώρους «καβάτζες» προϊόντα αντιγραφής γνήσιων εμπορικών σημάτων γνωστής εταιρίας του εξωτερικού, τα οποία σκόπευαν να διαθέσουν προς πώληση σε επισκέπτες-τουρίστες του νησιού.

Συνολικά διαπιστώθηκε ότι κατείχαν -156- τεμάχια παρεμπορίου (τσάντες, βαλίτσες, πορτοφόλια, γυαλιά ηλίου, γυναικεία αξεσουάρ κ.α.) και πλήθος υφασμάτινων αξεσουάρ τα οποία κατασχέθηκαν.
cyclades24.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.