ΤΟΠΙΚΑ

Συνελήφθη στη Σύρο ο τρίτος δράστης του ξυλοδαρμού σε βάρος του Μιλτιάδη Ατζαμόγλου

Συνελήφθη στη Σύρο ο τρίτος δράστης του ξυλοδαρμού σε βάρος του Μιλτιάδη Ατζαμόγλου

Συνελήφθη και ο τρίτος δράστης που αναζητούνταν για το συμβάν που διαπράχτηκε τον περασμένο Αύγουστο σε βάρος 37χρονου ημεδαπού στη Μύκονο.

Σε συνέχεια του από 22 Αυγούστου 2018 Δελτίου Τύπου σχετικά με εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας σε βάρος 37χρονου ημεδαπού στη Μύκονο, ανακοινώνεται ότι συνελήφθη και ο τρίτος εμπλεκόμενος δράστης, ηλικίας 30 ετών.

Υπενθυμίζεται ως προς την υπόθεση ότι την 21 Αυγούστου 2018 πρώτες πρωινές ώρες στη Χώρα Μυκόνου, τρία άτομα ηλικίας 26, 28 και 30 ετών, ενεργώντας από κοινού, επιτέθηκαν σε 37χρονο ημεδαπό  και του αφαίρεσαν προσωπικά αντικείμενα.

Ο 26χρονος με τον 28χρονο εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν την ίδια ημέρα (21.08.2018) στο πλαίσιο έρευνας που διεξήγαγε το  Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου.

Ο 30χρονος, ο οποίος αναζητούνταν, συνελήφθη σήμερα το πρωί από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ερμούπολης βάση εντάλματος σύλληψης του Ανακριτή Σύρου και θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.