ΤΟΠΙΚΑ

Συνελήφθη γνωστός δικηγόρος της Μυκόνου ενώ βρισκόταν μέσα στο αεροπλάνο

Συνελήφθη γνωστός δικηγόρος της Μυκόνου ενώ βρισκόταν μέσα στο αεροπλάνο
Ο δικηγόρος συνελήφθη μέσα στο αεροπλάνο που θα εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Παρίσι σήμερα στις 08.30.

Περιπέτειες για γνωστό δικηγόρο της Μυκόνου ο οποίος συνελήφθη τα ξημερώματα της Παρασκευής από άνδρες της ασφάλειας του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος

Ο δικηγόρος συνελήφθη μέσα στο αεροπλάνο που θα εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Παρίσι σήμερα στις 08.30.

Ο δικηγόρος συνελήφθη μετά από μήνυση που κατατέθηκε εναντίον του χθες το βράδυ από τους νομίμους εκπροσώπους επιχείρισης εστιατορίου- μπιτς μπαρ “για ψευδή καταμήνυση”.

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος χθες το βράδυ κατήγγειλε στο Α.Τ. Μυκόνου ότι δεν τηρούνταν τα μέτρα ασφάλειας για τον κορονοϊό εντός των χώρων του καταστήματος. Μετά την καταγγελία ακολούθησε επιτόπια αυτοψία από τις αστυνομικές Αρχές χωρίς ωστόσο να διαπιστωθεί κάποια παράβαση.Έτσι στη συνέχεια οι νομικοί εκπρόσωποι της επιχείρησης κατέθεσαν μήνυση “για ψευδή καταμήνυση” εναντίον του δικηγόρου με αποτέλεσμα να κινηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αν και ο δικηγόρος υποστήριξε ότι βρισκόταν στη Μύκονο, συγκεκριμένα στην περιοχή της Αλεόμανδρας, και πως άρα είχε πλήρη γνώση των συνθηκών που επικρατούσαν στο μαγαζί, τελικά διαπιστώθηκε ότι ήταν στην Αθήνα.

Γι’ αυτό άλλωστε συνελήφθη στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος σήμερα το πρωί στις 08.30 ενώ είχε ήδη προλάβει να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο με προορισμό το Παρίσι. Μάλιστα οι αστυνομικοί που τον εντόπισαν τον ανάγκασαν να αποβιβαστεί και να τους ακολουθήσει στο Αστυνομικό Τμήμα του αεροδρομίου. Ο δικηγόρος μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για το ίδιο άτομο που πριν από λίγο καιρό φέρεται να τραυμάτισε με το αυτοκίνητο του έναν εργάτηπου προσπάθησε να τον εμποδίσει να διαφύγει, καθώς φέρεται να είχε εισέλθει παράνομα στην κατοικία Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία.

Ως αποτέλεσμα να συλληφθεί από τις αστυνομικές Αρχές του νησιού και στη συνέχεια να μεταφερθεί στην Αθήνα στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, καθώς εις βάρος του είχε κατατεθεί μήνυση για “απόπειρα ανθρωποκτονίας”.

Μήνυση είχε καταθέσει και ο ίδιος εις βάρος των εργατών για άσκηση σωματικής βίας. Την υπόθεση έχει αναλάβει η εισαγγελία Σύρου.
πηγή mononews.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.