ΤΟΠΙΚΑ

Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η οριοθέτηση των ελεύθερων χώρων παραλιών

Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η οριοθέτηση των ελεύθερων χώρων παραλιών
Η κάθε Δημοτική Αρχή έχει υποχρέωση να διασφαλίζει την τήρηση της νομιμότητας δήλωσε στο protothema ο δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκας.

Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η οριοθέτηση των ελεύθερων χώρων των παραλιών του νησιού από τον Δήμο Μυκόνου.

Προκειμένου να διαφυλαχτούν στο ακέραιο τα δικαιώματα των λουόμενων, οι υπηρεσίες του Δήμου Μυκόνου – ύστερα από απόφαση της Δημοτικής Αρχής – τοποθέτησαν διακριτικά σήματα, που καθορίζουν τον ελεύθερο χώρο στις παραλίες του νησιού.

Γίνεται ξεκάθαρο και μέσω της σηματοδότησης, ότι η είσοδος σε όλες τις παραλίες του νησιού είναι ελεύθερη – όπως ήταν πάντοτε άλλωστε – με τον πλέον εμφατικό και αποτελεσματικό τρόπο.

Έτσι λοιπόν, οι επισκέπτες του νησιού έχουν την ευχέρεια να επιλέξουν ανάμεσα στις οργανωμένες παραλίες (επί πληρωμή) και στις ελεύθερες παραλίες (δωρεάν) του νησιού, απολαμβάνοντας τα αντίστοιχα προνόμια της κάθε επιλογής.

 

«Η κάθε Δημοτική Αρχή έχει υποχρέωση να διασφαλίζει την τήρηση της νομιμότητας, να προασπίζεται τα δικαιώματα των πολιτών και να στηρίζει το επιχειρείν, εξασφαλίζοντας την ευρεία κάλυψη όλων των προτιμήσεων, όπως επιβάλλεται να πράττει η Μύκονος ως κορυφαίος παγκόσμιος τουριστικός προορισμός»

 

ΠΗΓΗ: protothema.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.