ΤΟΠΙΚΑ

Συνδυασμός νίκης με 89 υποψήφιους για τον δήμαρχο Κ.Κουκά

Συνδυασμός νίκης με 89 υποψήφιους για τον δήμαρχο Κ.Κουκά
Εντυπωσιακός αριθμός υποψηφίων που είναι μάλιστα ένας και ένας κατόπιν επιλογής από εκατοντάδες που έδειξαν ενδιαφέρον να είναι μαζί του

Την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του συνδυασμού  Πρωτοβουλία Δράσης έκανε πριν λίγα λεπτά ο δήμαρχος Κ.Κουκάς με τον εντυπωσιακό αριθμό των 89 υποψηφίων…

«Ηλεκτρονική υποβολή της υποψηφιότητας του συνδυασμού μας «Πρωτοβουλία Δράσης»

89 υποψήφιοι και υποψήφιες με τη δική τους πορεία, τα όνειρά τους και πάνω από όλα την πραγματική τους αγάπη για το νησί. 50% του συνδυασμού μας θέτουν υποψηφιότητα για πρώτη φορά. 45% των υποψηφίων μας γυναίκες, αναπόσπαστο και δυναμικό κομμάτι της πολιτικής μας ταυτότητας. Άνθρωποι που επέλεξαν να γίνουν υποψήφιοι ώστε να αγωνιστούν για το όραμά τους.

Ο ευρύτερος δημοτικός συνδυασμός στην ιστορία του νησιού που επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη στην διοίκησή μας. Μια ακόμα απόδειξη πως η σκληρή δουλειά αποδίδει και οργανώνει μια ομάδα ισχυρή, αντιπροσωπευτική και το κυριότερο ικανή να συνδιαμορφώσει τις συνθήκες για να περάσει η Μύκονος στη νέα εποχή με όρους και προϋποθέσεις που διασφαλίζουν τη βιώσιμη ανάπτυξη, τη διατήρηση του μυκονιάτικου τοπίου, την ανάδειξη της πολιτιστικής μας ταυτότητας.

Μια «Πρωτοβουλία Δράσης» που ενώνει, αξιοποιεί και συνθέτει ανθρώπους και ιδέες από διαφορετικές αφετηρίες και εγγυάται επιμονή, σοβαρότητα και το κυριότερο αποτελεσματικότητα. Πάντα με σεβασμό στην αξία του κάθε πολίτη ξεχωριστά.

Για τη Μύκονο που αξίζουμε.
Για τη Μύκονο που ονειρευόμαστε.
Για τη Μύκονο που θα αφήσουμε στις επόμενες γενιές.
Γιατί με την πιο ισχυρή ομάδα χτίζουμε το πιο σίγουρο μέλλον.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.