ΤΟΠΙΚΑ

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων με τον Περιφερειακό Δ/ντή Εκπαίδευσης και μέλη του 1ου ΠΕ.ΚΕ.Σ.

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων με τον Περιφερειακό Δ/ντή Εκπαίδευσης και μέλη του 1ου ΠΕ.ΚΕ.Σ.

Τον Περιφερειακό Διευθυντή Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου κ. Βασίλη Καραγιάννη και τους Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου που στελεχώνουν το νεοσύστατο 1οΠεριφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού Νοτίου Αιγαίου (ΠΕ.Κ.Ε.Σ.) δέχθηκε χθες στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, αναφέρθηκαν συνοπτικά οι στόχοι του 1ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Νοτίου Αιγαίου, το οποίο έχει έδρα τη Σύρο και περιοχή ευθύνης τις σχολικές μονάδες και Ε.Κ. των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων, ενώ ζητήθηκε επίσης η συνδρομή της Περιφέρειας στην αντιμετώπιση πρακτικών προβλημάτων που σχετίζονται με την εύρυθμη λειτουργία της νέας δομής (εξεύρεση στέγης, υλικοτεχνική υποδομή κ.λπ.).

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε σχετικά: «Δυστυχώς, για άλλη μια φορά, οι μεταρρυθμίσεις που προωθούνται από την κεντρική διοίκηση, δεν συνοδεύονται από την εξασφάλιση των απαραίτητων και αναγκαίων προϋποθέσεων για την απρόσκοπτη εφαρμογή τους. Παρά το γεγονός ότι δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητές της, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ικανοποίησης των αιτημάτων που τέθηκαν, στο μέτρο των δυνατοτήτων της, ώστε το 1ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Νοτίου Αιγαίου να μπορέσει να ανταποκριθεί με επιτυχία στο σημαντικό έργο που αναλάβει».

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.