ΤΟΠΙΚΑ

Συνάντηση της Μονογυιού με τον αρχηγό της Πυροσβεστικής

Συνάντηση της Μονογυιού με τον αρχηγό της Πυροσβεστικής


Η κ. Κατερίνα Μονογυιού, βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, την Τετάρτη 26.02.2020 επισκέφτηκε τον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος αντιστράτηγο κ.Στέφανο Κολοκούρη. Στη συνάντηση η κυρία Μονογυιού ενημέρωσε τον Αρχηγό του Π.Σ. για τα χρόνια προβλήματα των υπαλλήλων του Σώματος στις Κυκλάδες, τα οποία είχε αναδείξει σε αναφορά της προς το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων στις 23.01.2020. Πράγματι πολλά από αυτά αντιμετωπίστηκαν με την νομοθετική ρύθμιση στις 04.02.2020. Ο Αρχηγός κ. Κολοκούρης διαβεβαίωσε την βουλευτή ότι τόσο το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη όσο και το Αρχηγείο του Π.Σ. κινούνται με γνώμονα την διασφάλιση υψηλότερου επιπέδου απόδοσης και αποτελεσματικότητας των πυροσβεστικών υπηρεσιών, με προτεραιότητα την προστασία του προσωπικού, την επίλυση δυσκολιών αλλά και προβλημάτων αυτού. Τέλος, διαβεβαίωσε πως θα ενισχύσει το προσωπικό στα νησιά των Κυκλάδων.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.