ΤΟΠΙΚΑ

Συνάντηση στο ΥΠΕΝ για προβλήματα που έχουν προκύψει με τους δασικούς χάρτες στις Κυκλάδες

Συνάντηση στο ΥΠΕΝ για προβλήματα που έχουν προκύψει με τους δασικούς χάρτες στις Κυκλάδες

Την Πέμπτη 22/11, στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, πραγματοποιήθηκε, παρουσία των τριών βουλευτών Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Συρμαλένιου, Αντώνη Συρίγου και Νίκου Μανιού, συνάντηση μεταξύ του Αναπληρωτή Υπουργού Σωκράτη Φάμελλου και αντιπροσωπείας φορέων των Κυκλάδων με θέμα τα προβλήματα που έχουν προκύψει στις Κυκλάδες, και όχι μόνο, σχετικά με τον χαρακτηρισμό δασών, δασικών ή χορτολιβαδικών εκτάσεων αλλά και το ιδιοκτησιακό τους καθεστώς,την σύνταξη και την μεταγραφή συμβολαίων.

Κατά την συνάντηση, η οποία διεξήχθη σε εποικοδομητικό κλίμα, αποτυπώθηκαν τα προβλήματα και εκτιμήθηκε ότι μπορούν να εξευρεθούν οι προσιδιάζουσες λύσεις προς όφελος τόσο του δημοσίου συμφέροντος όσο και των πολιτών.

Στο πλαίσιο αυτό, οι επαφές και ο διάλογος συνεχίζονται, ώστε να προκύψει το συντομότερο δυνατό ικανοποιητική λύση.

Στη συνάντηση, εκ μέρους του Συλλόγου Μελετητών Μηχανικών Νομού Κυκλάδων συμμετείχαν ο Γεώργιος Ευριπιώτης (Πρόεδρος), η Άρια Χαραλαμπίδη (Αντιπρόεδρος) και ο Μηνάς Μπουγιούρης (Μέλος), καθώς και ο Γιάννης Σταματούκος ως εκπρόσωπος των Δασολόγων Μελετητών Ν. Κυκλάδων.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.