ΤΟΠΙΚΑ

Συνάντηση αντιπροσωπείας του Δήμου Μυκόνου με τον Πρέσβη της Γεωργίας

Συνάντηση αντιπροσωπείας του Δήμου Μυκόνου με τον Πρέσβη της Γεωργίας

Στο Δημαρχείο Μυκόνου πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανάμεσα στον Πρέσβη της Γεωργίας κ. Ioseb Nanobashvilli , τον Αντιδήμαρχο κ. Μιχάλη Ζουγανέλη και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργο Ρουσουνέλο.

Μετά τη θερμή υποδοχή του κ. Ioseb Nanobashvilli, ακολούθησε αναλυτική συζήτηση αναφορικά με τον τουρισμό και τους επισκέπτες που υποδέχεται η Μύκονος ετησίως.

Ειδικότερα, ο κ. Πρέσβης παρουσίασε την εξέλιξη των σχέσεων ανάμεσα στο Ελληνικό κράτος και το κράτος της Γεωργίας και το ενδιαφέρον των κατοίκων της Γεωργίας να επισκέπτονται την Ελλάδα και συγκεκριμένα τη Μύκονο ως τουριστικό προορισμό, καθώς αυτό ήταν αδύνατο λόγω των διακρατικών σχέσεων του παρελθόντος. Προς αυτή την κατεύθυνση, συζητήθηκαν οι δυνατότητες που υπάρχουν να αναπτυχθούν οι τουριστικές σχέσεις μέσα από τη συνεργασία και την προβολή της Μυκόνου στο κοινό της Γεωργίας.

Επιπρόσθετα, έγινε αναφορά και στους ανθρώπους που εργάζονται στο νησί μας οι οποίοι κατάγονται από τη Γεωργία και έρχονται είτε για την τουριστική περίοδο είτε ζουν όλο το χρόνο.

Οι εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής πριν το τέλος της συνάντησης, αφού ευχαρίστησαν τον κ. Πρέσβη για τη εποικοδομητική συζήτηση, τόνισαν πως η Μύκονος είναι ένας ανοιχτός παγκόσμιος τουριστικός προορισμός όπου οι νέοι επισκέπτες είναι ευπρόσδεκτοι, ενώ παράλληλα ο Δήμος Μυκόνου είναι πάντα έτοιμος να βοηθήσει τους ανθρώπους που ζουν και εργάζονται στο νησί.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
7
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.