ΤΟΠΙΚΑ

Συναντήσεις με παράγοντες των ευρωπαϊκών θεσμών για τον Κωνσταντίνο Κουκά

Συναντήσεις με παράγοντες των ευρωπαϊκών θεσμών για τον Κωνσταντίνο Κουκά

Μια ακόμη σημαντική συνάντηση αυτήν την φορά με τον Vasco Alves Cordeiro, δικηγόρο και εκλεγμένο αυτοδιοικητικό στη νησιωτική περιφερεια των Αζορών της Πορτογαλίας ο οποιος έχει εκλεγεί Πρόεδρος της Επιτροπής των Περιφερειών ήδη από τον Ιούνιο του 2022 είχε ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς στους ευρωπαικούς θεσμούς.

Όπως ο ίδιος δήλωσε : «η Ευρώπη συμβαίνει μόνο επειδή το κάνουν οι πόλεις και οι περιφέρειες. Αυτή η σύνοδος κορυφής δεν σηματοδότησε μόνο την 30ή επέτειο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών, αλλά είναι η στιγμή κατά την οποία, για πρώτη φορά, οι τοπικοί και περιφερειακοί ηγέτες από όλες τις ηπείρους συγκεντρώθηκαν για να συζητήσουν τις παγκόσμιες προκλήσεις και να προβάλουν ένα όραμα για το μέλλον.

Περισσότερο από ποτέ, δείχνουμε ότι ο ρόλος των περιφερειών και των πόλεων είναι καίριας σημασίας για την ενίσχυση της δημοκρατίας και την αντιμετώπιση των προκλήσεων που επηρεάζουν τη ζωή των ανθρώπων σε ολόκληρο τον κόσμο».

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.