ΤΟΠΙΚΑ

Συναγερμός για διαβόητο κακοποιό στη Μύκονο που φέρεται να βρίσκεται στο νησί – Ένταλμα από την Interpol σε βάρος του

Συναγερμός για διαβόητο κακοποιό στη Μύκονο που φέρεται να βρίσκεται στο νησί – Ένταλμα από την Interpol σε βάρος του

 

Ο άντρας, που φέρεται να βρίσκεται αυτήν την στιγμή στη Μύκονο, λειτουργεί ως μέλος συμμορίας που δραστηριοποιείται κυρίως στη Γερμανία – Δύο σωματοφύλακες ανέφεραν στην αστυνομία ότι τον είδαν

Συναγερμός έχει σημάνει στο νησί των Ανέμων, με τις αρμόδιες αρχές να έχουν επιδοθεί στο κυνήγι αναζήτησης διαβόητου κακοποιού, για τον οποίο, μάλιστα, η Interpol έχει εκδώσει διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Ο άντρας, που φέρεται να βρίσκεται αυτήν την στιγμή στη Μύκονο, λειτουργεί ως μέλος συμμορίας που δραστηριοποιείται κυρίως στη Γερμανία.

Έχει ξυρισμένο κεφάλι καi θεωρείται ιδιαίτερα απειλητικό πρόσωπο.

Το διεθνές ένταλμα της Interpol, που εστάλη και στις αρμόδιες ελληνικές Αρχες, αναφέρει ότι σε περίπτωση εντοπισμού του, θα πρέπει να γίνουν ιδιαίτερα προσεκτικές κινήσεις, διοτι ο εν λογω κακοποιός ειναι απρόβλεπτος.

πηγη protothema.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.