ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Συναγερμός: Έρευνες για αγνοούμενο κολυμβητή στην Σέριφο

Συναγερμός: Έρευνες για αγνοούμενο κολυμβητή στην Σέριφο

Από το πρωί του Σαββάτου αγνοείται 63χρονος αλλοδαπός κολυμβητής στην Σέριφο και παρά τις εκτεταμένες έρευνες των αρχών δεν έγινε κατορθωτό να εντοπιστεί.

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Σερίφου, μεσημβρινές ώρες σήμερα, για περιστατικό αγνοούμενου 63χρονου αλλοδαπού, ο οποίος σύμφωνα με δήλωση της συζύγου του, αγνοείται ενώ κολυμπούσε στη θαλάσσια περιοχή του όρμου Καλό Αμπέλι ν. Σερίφου, από πρωινές ώρες σήμερα.

Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. πραγματοποιήθηκαν έρευνες από περιπολικά σκάφη Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. προς εντοπισμό του ανωτέρω στην εν λόγω θαλάσσια περιοχή, καθώς και από τα Ε/Π-Α/Κ σκάφη »ΒΑΓΓΕΛΙΩ» Σ.Π.41 με επιβαίνων στέλεχος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., »ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ» Ν.Σ.1257 και »ΜΟΣΧΟΥΛΑ» Ν.Σ.1258. Επίσης, απογειώθηκε ελικόπτερο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ έρευνες διενεργήθηκαν και από ξηράς με περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ..

Οι έρευνες συνεχίζονται με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα, ενώ τυχόν εξελίξεις θα γνωστοποιηθούν με νεότερο δελτίο τύπου.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.