ΤΟΠΙΚΑ

Συμμορία ρημάζει βίλες στη Μύκονο και αρπάζει μέχρι και τα ρούχα των ενοικιαστών

 

Οι νεαροί δράστες παρακολουθούσαν τις βίλες, για να δουν πότε έφυγαν για διασκέδαση οι ένοικοι – Χτύπησαν σε τρεις πολυτελείς κατοικίες και πήραν μέχρι και επώνυμα παπούτσια

Τα μέλη της συμμορίας, όλοι τους νεαροί με full face και ολόσωμες φόρμες, διέρρηξαν στη Μύκονο τρεις βίλες μέσα σε ένα βράδυ, προκαλώντας τρόμο στους τουρίστες.
Πρόκειται για τρεις διαρρήξεις σε ισάριθμες πολυτελείς κατοικίες σε συγκρότημα στην περιοχή Αγράρι και συνέβησαν αργά το βράδυ της Κυριακής.

Οι νεαροί διαρρήκτες έσπασαν τα τζάμια των σπιτιών για να μπουν μέσα και να αρπάξουν τα προσωπικά αντικείμενα των τουριστών που διαμένουν σε αυτά, μαζί και μετρητά που βρήκαν στις βαλίτσες τους. Μάλιστα στις δύο από τις τρεις κατοικίες πήραν μέχρι και επώνυμης φίρμας παπούτσια, επώνυμα ρούχα και 5.000 ευρώ σε μετρητά.

simmoria__1_
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.