ΤΟΠΙΚΑ

Συμφώνησε σε όλα με Τσάμη ο ΑΟ Μυκόνου

Συμφώνησε σε όλα με Τσάμη ο ΑΟ Μυκόνου
Παίκτης του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ πρέπει να θεωρείται ο Τσάμης που βρίσκεται στη Μύκονο και απομένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

 Ο Άγγελος Τσάμης βρίσκεται  στη Μύκονο προκειμένου να ολοκληρώσει την συμφωνία  με τη διοίκηση του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ  και να συζητήσει τις λεπτομέρειες της συνεργασίας με την νεοφώτιστη ομάδας και όπως αναφέρουν πληροφορίες σχετικά οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε αρχική συμφωνία και αναμένεται τις επόμενες ώρες η επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας.

Ο Τσάμης  συναντήθηκε με τους ανθρώπους της διοίκησης  της ομάδας και τα βρήκαν σε όλα  θα έχει όμως  ακόμα μια συνάντηση ώστε να ξεκαθαριστεί η κατάσταση για την επόμενη μέρα και να οριστικοποιηθεί η συμφωνία και τυπικά.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.