BUSINESS

Συμφωνία με την κυβέρνηση των Σκοπίων για θέματα ανακύκλωσης

Συμφωνία με την κυβέρνηση των Σκοπίων για θέματα ανακύκλωσης
Τεράστιας στρατηγικής και εμπορικής σημασίας η συμφωνία του Νίκου Τσερκεζίδης για θέματα ανακύκλωσης με την γειτονική χώρα

Εξαιρετικά επιτυχημένη ήταν για την Τσερκεζίδης recycle  συμμετοχή  στην Σύνοδο για τα Δυτικά Βαλκάνια που διοργάνωσε το παγκοσμίου φήμης περιοδικό Economist στα Σκόπια.

Οι συνομιλίες είχαν αποτελέσματα και η εταιρεία ανακοινώνει την ίδρυση Μονάδας Ανακύκλωσης Επικίνδυνων Αποβλήτων στα Σκόπια της RECYCLE GREECE TSERKEZIDIS!


Τις προτάσεις της εταιρείας αγκάλιασε η κυβέρνηση των Σκοπίων και οι τοπικοί παράγοντες, οπως και και το Διεθνές  Νομισματικο και Ευρωπαϊκό. Ταμείο.Η εταιρεία έρχεται να δώσει λύση σε ένα μεγάλο πρόβλημα της γειτονικής χώρας και οι αξιωματούχοι υποδέχτηκαν με θερμή την προσπάθεια που ξεκινά.

Ο πρόεδρος και διευθύνων συμβουλος Νικος Τσερκεζίδης μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με τα αποτελέσματα των εργασιών μας και δηλώνουμε έτοιμοι να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα μας με σκοπό την υλοποίηση του έργου και στόχος μας είναι η εξάπλωση σε όλα τα Βαλκάνια»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.