ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Συλλήψεις για κατάληψη αιγιαλού

Συλλήψεις για κατάληψη αιγιαλού
Σύλληψη αλλοδαπού για παράνομη χρήση ραδιοσυχνοτήτων στη Θήρα - Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Μύκονο

Την 13-08-2018 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 23χρονη ημεδαπή και 48χρονος αλλοδαπός, οι οποίοι λειτουργούσαν, κατά περίπτωση, επιχειρήσεις έχοντας αναπτύξει ομπρέλες – ξαπλώστρες σε τμήμα αιγιαλού, χωρίς άδεια αρμόδιας αρχής.
Σύλληψη αλλοδαπού για κατάληψη αιγιαλού στη Θήρα

Την 13-08-2018 το μεσημέρι συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 48χρονος αλλοδαπός ο οποίος λειτουργούσε επιχείρηση, έχοντας αναπτύξει ομπρέλες – ξαπλώστρες σε τμήμα αιγιαλού, χωρίς άδεια αρμόδιας αρχής.
Σύλληψη αλλοδαπού για παράνομη χρήση ραδιοσυχνοτήτων στη Θήρα

Την 13-08-2018 το μεσημέρι συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 43χρονος αλλοδαπός ο οποίος είχε εγκαταστήσει και χρησιμοποιούσε συσκευή εκπομπής και λήψης ραδιοσυχνοτήτων σε Δ.Χ. λεωφορείο χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής. Κατασχέθηκε η συσκευή.
Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Μύκονο

Την 13-08-2018 το απόγευμα συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 25χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

cyclades24.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.