ΤΟΠΙΚΑ

Σύγκρουση τρένων στη Λάρισα: Άρχισαν τα ίδια μετά από χρόνια – Τα έσπασαν στο Σύνταγμα, δείτε βίντεο

Σύγκρουση τρένων στη Λάρισα: Άρχισαν τα ίδια μετά από χρόνια – Τα έσπασαν στο Σύνταγμα, δείτε βίντεο
Έκαναν την εμφάνισή τους οι «γνωστοί άγνωστοι» - Με μολότοφ άναψαν φωτιές και έκαναν καταστροφές σε καταστήματα - Δείτε φωτογραφίες

Επεισόδια με καταστροφές και εμπρησμούςπροκάλεσαν μετά από αρκετά χρόνια κουκουλοφόροι στα πέριξ του Συντάγματος κατά την διάρκεια του συλλαλητηρίου που έλαβε χώρα το μεσημέρι για την τραγωδία με τοσιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους 57 άτομα.

Το αρχικό κάλεσα είχε γίνει για τις 11:00 και όσο περνούσε η ώρα φαινόταν πως για το συλλαλητήριο υπήρχε ανταπόκριση από πολίτες.Την ίδια ώρα, ωστόσο, ανάμεσά τους, παρεισφρήσαν οι λεγόμενοι «γνωστοί – άγνωστοι» οι οποίοι προκάλεσαν επεισόδια.

epeisodia-syntagma-55

Δείτε φωτογραφίες, οι κουκουλοφόροι σε βανδαλισμούς:

episodia_athina___2_
episodia_athina___3_
episodia_athina___4_
episodia_athina___5_
episodia_athina___6_
episodia_athina___1_

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες και τα βίντεο από την περιοχή του Συντάγματος, ομάδες κουκουλοφόρων βρέθηκαν στο συλλαλητήριο αποφασισμένοι να αποσταθεροποιήσουν αφού εξοπλισμένοι με μολότοφ επιτέθηκαν κατά αστυνομικών ενώ προέβησαν και σε βανδαλισμούς.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.