ΤΟΠΙΚΑ

Συγκροτήθηκε σε σώμα το Δ.Σ. της ΕΠΣ Κυκλάδων με αποχώρηση του «τζέντλεμαν» Σολάρη

Συγκροτήθηκε σε σώμα το Δ.Σ. της ΕΠΣ Κυκλάδων με αποχώρηση του «τζέντλεμαν» Σολάρη

Με αρκετή συγκίνηση, σεβασμό και αγάπη προς το ποδόσφαιρο των Κυκλάδων ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η πρώτη συνεδρίαση του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣ Κυκλάδων, όπου συστάθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση μετά τις εκλογές της προηγούμενης εβδομάδας.

Ο  πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων, έκανε ενα ακόμα άνοιγμα  για συνεργασία στο κ. Χωριανόπουλο, προτείνοντας του μάλιστα μια θέση ευθύνης στο νέο συμβούλιο, ωστόσο ο κ. Χωριανόπουλος, θέλησε να απέχει προς το παρών, δηλώνοντας προσωπικούς λόγους.

Η Διαδικασία είχε συγκινήσεις και οικειοθελής αναχωρήσεις με το Γιώργο Σολάρη, να παραχωρεί τη θέση στο επόμενο σύμβουλο τον Νίκο Λουκή.

Ο Δημοσιογράφος και ιδιοκτήτης του Cyclades24.gr και του Sportcyclades24.gr, θέλησε να πρωτοτυπήσει και να δώσει τη θέση του, σε έναν άνθρωπο οποίος έχει προσφέρει και θα προσφέρει αρκετά στο ποδόσφαιρο των Κυκλάδων.

Θεωρώ ότι το ποδόσφαιρο των Κυκλάδων χρειάζεται άτομα που θα  δώσουν το 100% των δυνατοτήτων του. Πιστεύω ότι είναι άδικο ένας άνθρωπος σαν το Νίκο να βρίσκεται εκτός του συμβουλίου μετά την κλήρωση λόγω ισοψηφίας στις εκλογές του Δεκεμβρίου. Αποφάσισα να δώσω το παρών στο συμβούλιο και να σας μεταφέρω αυτή την απόφαση μου. Δεν ήθελα να το δείτε είτε να το διαβάσετε σε κάποιο δελτίο τύπου. Αυτός είναι λοιπόν ο λόγος που αποχωρώ, καθαρά συναισθηματικός και δηλώνω παρών και στην διάθεση του Ρένου Φρέρη και θα είμαι δίπλα στην Ένωση όποτε μου χρειαστείτε.

Από την παράταξη της μειοψηφίας, παραιτήθηκαν οι κ.κ. Μαραγκός και Μουτάφης, προκειμένου να μπει στο Δ.Σ. ο Γιάννης Ζαχαρίου, ο οποίος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να  συμμετέχει ενεργά σε κάποια επιτροπή.

Στη συνέχεια συγκροτήθηκε σε σώμα το Δ.Σ της ΕΠΣ Κυκλάδων το οποίο σας το δημοσιεύουμε.

Αντιπρόεδροι: Μάριος Γαλανός και Αντώνης Φωτεινός

Γενικός Γραμματέας: Γιώργος Παρούσης

Αναπ. Γενικός Γραμματέας: Μαρία Μυτάκη

Ταμίας: Λευτέρης Ζάνες

Αναπ. Ταμίας: Γιάννης Δαλέζιος

Έφορος: Νίκος Λουκής

Μέλη: Γιώργος Χωριανόπουλος, Αντώνης Κουσαθανάς, Γιάννης Ζαχαρίου

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.