ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΤΟΠΙΚΑ

Συγχαρητήρια στου αθλητές του Στίβου για τις επιτυχίες τους από τον Α.Ο. Μυκόνου

Συγχαρητήρια στου αθλητές του Στίβου για τις επιτυχίες τους από τον Α.Ο. Μυκόνου

Ο Α.Ο. Μυκόνου εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποία δίνει συγχαρητήρια στου αθλητές του στίβου για τις επιτυχίες τους στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

Η σχετική ανακοίνωση

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ συγχαίρουμε όλους τους αθλητές στίβου για τις διακρίσεις τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε ανώμαλο δρόμο το οποίο διεξήχθη στην Πηγή Τρικάλων κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες καθώς και για της επιτυχίες τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού στίβου.

Πιο συγκεκριμένα ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ κατέκτησε τη πρώτη θέση στα 5.000μ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου με επίδοση 19.31.02. Στη κορυφή του βάθρου ανέβηκε και ο Μάρκο Γκούρλια στα 3.000μ του πανελληνίου πρωταθλήματος κλειστού στίβου με επίδοση 8.07.36, νέο ατομικό ρεκόρ.

Ο ίδιος αθλητής Μάρκος Γκούρλιας κατάφερε να πετύχει την πρώτη του νίκη στα 10χλμ. Ανδρών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε ανώμαλο δρόμο, και να γίνει μόλις ο δεύτερος Έλληνας – το έχει κάνει στο παρελθόν ο Χρήστος Παπαχρήστος – όλων των εποχών που κατακτά χρυσό μετάλλιο σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.

Εμείς, ως Διοίκηση του Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ συνεχίζουμε να στηρίζουμε τις προσπάθειες όλων των τμημάτων και των αθλητών του συλλόγου μας που μας κάνουν κάθε χρόνο περήφανους.

Το διοικητικό Συμβούλιο

Πρόεδρος: Αλέξανδρος Κουκάς
Α’ Αντιπρόεδρος: Αλέξανδρος Αγγελετάκης
Β’ Αντιπρόεδρος: Λορέντζο Φρέρης
Γενικός Γραμματέας: Δημήτρης Πάππας
Α’ Υπεύθυνος Ακαδημιών Ποδοσφαίρου: Δακτυλίδης Σταμάτης
Β’ Υπεύθυνος Ακαδημιών Ποδοσφαίρου: Κατσικαλάκης Σπυρίδων
Υπεύθυνος Ακαδημίας Μπάσκετ: Δακτυλίδης Νικόλαος
Υπεύθυνη Στίβου: Δακτυλίδη Καλλιόπη
Έφορος Μπάσκετ: Γρυπάρης Γεώργιος
Έφορος Υλικού: Ζουγανέλη Άννα
Ταμίας: Γιαβρούτας Πέτρος
Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Αναστασιάδης Ιωάννης

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.