ΤΟΠΙΚΑ

«Συγχαρητήρια στον Δήμο Μυκόνου για τον συντονισμό στην Δήλο»

«Συγχαρητήρια στον Δήμο Μυκόνου για τον συντονισμό στην Δήλο»
Ο Νορβηγός πρέσβης και ο Διευθυντής του πρωθυπουργού συγχαίρουν τον Δήμο Μυκόνου για την άμεση παρέμβαση στην Δήλο

Δόθηκε άμεση λύση στο πρόβλημα – Η παρέμβαση του Γρηγόρη Δημητριάδη και η απάντηση του Νορβηγού πρέσβη

Λύση δόθηκε τελικά στην απαράδεκτη κατάσταση που επικρατούσε στο λιμάνι της Δήλου το οποίο είχε μετατραπεί σε σκουπιδότοπο. Κάτι που υπέπεσε στην αντίληψη του Νορβηγού πρέσβη στην Ελλάδα, Frode Overland Andersen ο οποίος ανέδειξε το θέμα στο Twitter προκαλώντας πολλά σχόλια.

Αρχικά ο κ. Andersen μετέφερε τον αποτροπιασμό του στα social media, ενημερώνοντας σε δεύτερο χρόνο πως έχει λάβει διαβεβαιώσεις πως τα απορρίμματα, τα μηχανήματα και τα λοιπά αλλότρια στοιχεία στο άσπιλο περιβάλλον της Δήλου θα απομακρυνθούν τάχιστα. Όπερ και εγένετο.

Ο διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης, ενημέρωσε δημοσίως στο Twitter τον Νορβηγό πρέσβη πως θα χαρεί να μάθει ότι το λιμάνι της ιερής νήσου καθαρίστηκε όπως είχε προγραμματιστεί και ο Δήμος  βρίσκεται στο τελικό στάδιο αναδιαμόρφωσης του χώρου. «Συγχαρητήρια στον Δήμο και το υπουργείο Πολιτισμού για τον συντονισμό», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Δημητριάδης.

Από πλευράς του ο κ. Andersen απαντώντας στο σχετικό  έγραψε πως όντως πρόκειται για φανταστικά νέα. «Το λιμάνι είναι καθαρισμένο και η Δήλος έτοιμη να υποδεχθεί τους επισκέπτες με νέο πρόσωπο. Ευχαριστίες στον Δήμο και το υπουργείο Πολιτιμού για την άμεση και αποφασιστική δράση» έγραψε χαρακτηριστικά ο Νορβηγός πρέσβης.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.