ΤΟΠΙΚΑ

Συγχαρητήρια στις Μικτές ΚΥΚΛΑΔΩΝ από τον ΑΟ Μυκόνου

Συγχαρητήρια στις Μικτές ΚΥΚΛΑΔΩΝ  από τον ΑΟ Μυκόνου

Ο πρόεδρος το Διοικητικό Συμβούλιο και όλη η οικογένεια του Α.Ο. Μυκόνου θέλουν να δώσουν συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων Ειρηναίο Φρέρη και σε όλη την αποστολή για τη ασφάλεια στους ποδοσφαιριστές και τις διευκολύνσεις που παρείχαν.

Τους προπονητές για το ήθος και τον τρόπο επικοινωνίας με τις άλλες ομάδες και τα σωματεία της Ένωσης μας. Και τις δύο ομάδες της ΕΠΣ Κυκλάδων (14 και Κ12) για την προσπάθεια τους και ιδιαίτερα τη Κ12 για την πρόκριση την επόμενη φάση.

Τέλος συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές των μικτών ομάδων για τη συνολική προσπάθεια που έκαναν παρά τις αντιξοότητες του καιρού και τη συμπεριφορά τους τόσο εντός όσο και εκτός ποδοσφαιρικού χώρου. Και ιδιαίτερα τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου μας Τσιφούτη, Κυριαζίδη, Τσόπελα και Χανιώτη.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.