ΤΟΠΙΚΑ

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ για την πρεμιέρα,η διοίκηση Αγγελετάκη έχει κάνει ότι καλύτερο για την ομάδα»

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ για την πρεμιέρα,η διοίκηση Αγγελετάκη έχει κάνει ότι καλύτερο για την ομάδα»
Ο πρόεδρος της Α.Ε. Μυκόνου Αλέξανδρος Κουκάς απένειμε τα εύσημα στο τμήμα του μπάσκετ

H άνετη επικράτηση και η μεγάλη σε έκταση νίκη της ομάδας μπάσκετ του Α.Ο. Μυκόνου στην πρεμιέρα της Β’ Εθνικής επί του Ληξουρίου έχει προκαλέσει ικανοποίηση αλλά και ενθουσιασμό στις τάξεις της ομάδας!

Με αφορμή αυτό το εντυπωσιακό ξεκίνημα ο πρόεδρος της Α.Ε. Μυκόνου Αλέξανδρος Κουκάς απένειμε τα εύσημα στο τμήμα του μπάσκετ: «Θέλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου στην ομάδα μπάσκετ του συλλόγου μας που από την πρώτη αγωνιστική έδειξε τη δυναμική και την ποιότητά της. Εύχομαι να συνεχίσουν με νίκες και να μας κάνουν για άλλη μια χρονιά υπερήφανους. Γνωρίζω ότι η διοίκηση του συνοδοιπόρου μου εδώ και χρόνια στα αθλητικά δρώμενα της Μυκόνου Αλέκου Αγγελετάκη έχει κάνει ό,τι καλύτερο και εύχομαι να ευοδωθούν όλες οι προσπάθειές της.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.