ΤΟΠΙΚΑ

Στρατιώτες όλοι στην υπηρεσία του νησιού για την αποκομιδή των σκουπιδιών

Στρατιώτες όλοι στην υπηρεσία του νησιού για την αποκομιδή των σκουπιδιών
Ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Ιάκωβος Δακτυλίδης-Καριώτης πήρε μόνος του το μηχάνημα και από το ξημέρωμα καθαρίζει την Χώρα από τα σκουπίδια

Είναι τουλάχιστον αξιοσημείωτη η αντίδραση όλων των ανθρώπων της δημοτικής αρχής της Μυκόνου στο μεγάλο θέμα των ημερών που είναι η αποκομιδή των σκουπιδιών στο νησί.

Η εικόνα όμως ξημερώματα στην Χώρα είναι και συγκινητική και χαρακτηριστική της διάθεσης όλων να παλέψουν για το καλύτερο  και αυτό γιατί κανείς δεν περισσεύει.

Πρώτος έδωσε το παράδειγμα όπως θα δείτε στις εικόνες ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Ιάκωβος Δακτυλίδης-Καριώτης που χωρίς να χάσει χρόνο, ξημερώματα  ανέβηκε στο μηχάνημα καθαρισμού και ανέλαβε  δράση στα Ματογιάννια να καθαρίσει τα σκουπίδια.

Έδωσαν τα ρέστα τους οι συνεργάτες του δημάρχου Κωνσταντίνου  Κουκά  τις τελευταίες μέρες με την βοήθεια των υπαλλήλων του Δήμου και άλλαξαν την εικόνα  άρδην όπως θα δείτε και στα σχετικά  βίντεο.

Στην Χώρα και σε πολλά σημεία από νωρίς το πρωί υπάλληλοι του Δήμου υπο τις εντολές του Ιάκωβου Δακτυλίδη-Καριώτη, του νεότερου εκλεγμένου δημοτικού συμβούλου, καθαρίζουν όλα τα σημεία και κάνουν ξανά την εικόνα υποδειγματική.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.