ΤΟΠΙΚΑ

Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μυκόνου ιερούργησε σήμερα ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’

Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μυκόνου ιερούργησε σήμερα ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’

Με την παρουσία πλήθους πιστών εντός και εκτός του Ναού, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ ιερούργησε σήμερα το πρωί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Μεγάλης Παναγιάς Μυκόνου, κυκλούμενος στο ιερό Θυσιαστήριο από τους Εφημέριους του Ναού.
Ομιλών προς το εκκλησίασμα, ο Σεβσσμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ ανεφέρθη στα ιερά και κοσμοϊστορικά γεγονότα που βίωσε η Εκκλησία και ο κάθε πιστός κατά το προοδοιπορήσαν Άγιο Δωδεκαήμερο και ευχήθηκε για το αρξάμενο νέο ημερολογιακό έτος.
Προ του πέρατος της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ τέλεσε ιερά Μνημόσυνα φιλογενών Μυκονίων μεταξύ των οποίων και του προ έτους φονευθέντος σε ατύχημα αειμνήστου Γεωργίου Μονογυιού και ομίλησε με λόγους παραμυθητικούς και επιστηρικτικούς προς τους οικογενείς των κεκοιμημένων.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.