ΤΟΠΙΚΑ

Στον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας Αναστάσιο ο δήμαρχος Κ.Κουκάς και η σύμβουλος Τόνια Ανδρονίκου

Στον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας Αναστάσιο ο δήμαρχος Κ.Κουκάς και η σύμβουλος Τόνια Ανδρονίκου
Μια ξεχωριστή συνάντηση του δημάρχου και της συνεργάτιδας του με έναν εκ των σπουδαιότερων αρχιεπισκόπων της ορθοδοξίας

Δεκαοκτώ η ημέρες πριν τα Χριστούγεννα ο δήμαρχος  Κωνσταντίνος Κουκάς  συνοδευόμενος απο την συνεργάτιδα του & Δημοτική Σύμβουλο Μυκόνου Τόνια Ανδρόνικου να ξανα συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας, Αναστάσιο.

Μία διεθνώς αναγνωρισμένη προσωπικότητα που εδώ και 30 χρόνια με το σπουδαίο έργο που επιτελεί αναδεικνύει την οικουμενική διάσταση της Εκκλησίας και τον σπουδαίο της ρόλο ως γέφυρα συμφιλίωσης σε κάθε εποχή.

Αναφέρει ο δήμαρχος χαρακτηριστικά:

«Φάρος γνώσης και ελπίδας σε αυτές τις δύσκολες εποχές μάς εμπνέει, μάς καθοδηγεί και μας υπενθυμίζει το μήνυμα ομόνοιας, αγάπης και αποδοχής της πολιτισμικής ετερότητας που οφείλει να διαπνέει το ευρωπαϊκό πνεύμα.

Τον ενημέρωσα για τις προσπάθειες που κάνει η τοπική μας κοινωνία να διατηρήσει την πολιτιστική της ταυτότητα και έδωσα ιδιαίτερη έμφαση στο βιώσιμο χαρακτήρα που πρέπει να έχει η ανάπτυξη.

Πραγματικά αυτές οι συναντήσεις προσφέρουν χαλάρωση ψυχής.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.