ΤΟΠΙΚΑ

Στον αέρα η διοίκηση της ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ;

Στον αέρα η διοίκηση της ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ;
Στο διαιτητικό δικαστήριο προσέφυγε η αντιπολίτευση για υπόθεση πλαστογραφίας και αυτή την ώρα εκδικάζεται το θέμα.

Με την προσφυγή στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ η αντιπολίτευση της ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ζητά να κυρηχθεί έκπτωτος ο εκλεγμένος πριν λίγες μέρες πρόεδρος της ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Ρένος Φρέρης.

Η υπόθεση αφορά πλαστογραφία σύμφωνα με την καταγγελία και σε αυτή φέρεται με βάση την καταγγελία πάντα  της αντιπολίτευσης να εμπλέκεται ο πρόεδρος της ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ, βάση της οποίας δεν θα  έχει, αν αποδειχθεί κάτι τέτοιο, το δικαίωμα να ασκεί διοίκηση  αλλά και τα καθήκοντα του προέδρου στην Ένωση.

Το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ σε συνεδρίαση του θα κρίνει αν πράγματι συντρέχουν λόγοι για την έκπτωση Φρέρη και αν κάτι τέτοιο ισχύσει η ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ θα οδηγηθεί εκ νέου σε εκλογές για την ανάδειξη νέου συμβουλίου.

Η υπόθεση έχει τεράστιο ενδιαφέρον και η απόφαση αναμένεται να βγει μέχρι αργά  το βράδυ της Τρίτης με την αγωνία να είναι στο κατακόρυφο για τους εμπλεκόμενους.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.