ΤΟΠΙΚΑ

Στολίδι γίνεται το αεροδρόμιο της Μυκόνου

Στολίδι γίνεται το αεροδρόμιο της Μυκόνου
Έργα ανάπλασης στο αεροδρόμιο του νησιού

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι το αεροδρομιό της Μυκόνου αποκτά οριστικά ένα νέο πρόσωπο προς όφελος του νησιού, αλλά και των επισκεπτών.
Σε πλήρη λειτουργία βρίσκεται ήδη ο νέος Πυροσβεστικός Σταθμός, ενώ το καινούριο κτίριο των αφίξεων βρίσκεται σε επιχειρησιακή λειτουργία.


Μέσα στους επόμενους μήνες αναμένεται να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση του συστήματος διαχείρισης αποσκευών, οι εργασίες αναδιαμόρφωσης του υπάρχοντος τερματικού σταθμού και ο αεροσταθμός στην περιοχή των αναχωρήσεων και τις πύλες αναχώρησης (gates).
Επιπλέον, σε εξέλιξη βρίσκονται τα έργα διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου, του χώρου στάθμευσης και της πρόσοψης του αεροδρομίου.

Ειναι βέβαιο ότι η ολοκλήρωση όλων των έργων θα συμβάλλει στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών και στην καλύτερη εξυπηρέτηση των εκατομμυρίων επισκεπτών.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.