ΤΟΠΙΚΑ

“Στόχος μας ένα στρατηγικό σχέδιο βασισμένο σε άξονες αρχών”

“Στόχος μας ένα στρατηγικό σχέδιο βασισμένο σε άξονες αρχών”

Λόγος μεστός,χωρίς περιστροφές και φτιασιδώματα για ένα απο τα βασικά γρανάζια της δημοτικής αρχής της Μυκόνου όπως είναι ο αντιδήμαρχος Μιλτιάδης Ατζαμόγλου.

Δίνει τον στόχο,το σύνθημα και το μήνυμα της επόμενης μέρας, λίγο καιρό πριν την μάχη της κάλπης στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

“Από την αρχή κατάλαβα πως όλοι μας είχαμε την διάθεση να δουλέψουμε σοβαρά, να συνεργαστούμε συλλογικά ώστε να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο και πρακτική του παρελθόντος για να φτάσουμε πιο κοντά στη Μύκονο που ονειρευόμαστε.

Μια Μύκονο που θα είναι αντάξια του ονόματός της και της παγκόσμιας φήμης της.

Ενθουσιάστηκα και σεβάστηκα την ειλικρίνεια των προθέσεων και το πάθος για δημιουργία, στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν όλους μας σαν ομάδα.

Πιστεύουμε στον τόπο μας.

Πιστεύουμε πως μέσα από την τοπική αυτοδιοίκηση μπορεί και πάλι να εδραιωθεί η σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ Δήμου και κοινωνίας.

Ο τόπος μας διαθέτει μοναδικά πλεονεκτήματα που δεν βρίσκεις πουθενά αλλού στην Ελλάδα. Διαθέτει το προνόμιο της φυσικής ομορφιάς του τοπίου, την παγκόσμια αναγνωρισιμότητα, την αρχοντιά των κατοίκων του.

Όλα αυτά πρέπει να προστατευθούν.

Ταυτόχρονα όμως, η Μύκονος αντιμετωπίζει πολλά από τα σύγχρονα προβλήματα των ελληνικών νησιών αλλά και των αστικών κέντρων. Για μας αυτό είναι το ζητούμενο: πώς θα μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε τα πλεονεκτήματα του νησιού μας για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες από τις αστοχίες του παρελθόντος. Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα στρατηγικό σχέδιο βασισμένο σε άξονες αρχών, στοχεύοντας με πολύ δουλειά να εξασφαλίσουμε για όλους μας την ποιότητα ζωής που μας αξίζει.”

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.