ΤΟΠΙΚΑ

Στο Στρασβούργο ο Κωνσταντίνος Κουκάς σε εκδήλωση μνήμης για την Κύπρο

Στο Στρασβούργο ο Κωνσταντίνος Κουκάς σε εκδήλωση μνήμης για την Κύπρο

Μια σημαντική πρωτοβουλία μνήμης με αφορμή τα 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο. Στο Στρασβούργο, χθες, έγιναν τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας για την καταστροφή της πολιτιστικής κληρονομιάς στα κατεχόμενα της Κύπρου.

Μια κοινή δράση της Μόνιμης Αντιπροσωπείας της Κύπρου στο Συμβούλιο της Ευρώπης, της Κυπριακής αντιπροσωπείας στο Κογκρέσο των Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών και της Επιτροπής Κατεχόμενων Δήμων Κύπρου που ταξίδεψε στην έδρα του Συμβουλίου της Ευρώπης για να στείλει το ισχυρό της μήνυμα.

Οι ομιλίες του Πρέσβη της Κύπρου αλλά και των αυτόδιοικητικών απο τους κατεχόμενους Δήμους ανέδειξαν αυτήν την ιδιαίτερη πτυχή της εισβολής και τη σοβαρή πολιτισμική καταστροφή. Τιμούμε και δεν ξεχνάμε . Συγχαρητήρια  αναφέρει σε ανάρτηση του ο Κωνσταντίνος Κουκάς

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.