ΤΟΠΙΚΑ

Στο “σφυρί” το δικηγορικό γραφείο του Αλέξανδρου Λυκουρέζου

Στο “σφυρί” το δικηγορικό γραφείο του Αλέξανδρου Λυκουρέζου

Υπέρογκες οικονομικές οφειλές καλείται να χειριστεί ο ποινικολόγος Αλεξανδρος Λυκουρέζος, ο οποίος βρίσκετια αντιμέτωπος και με πλειστηριασμούς.

Πρώην υπάλληλοι έχουν προσφύγει και διεκδικούν δεδουλευμένα και αποζημιώσεις ενώ τράπεζα φέρεται στις 15 Ιανουαρίου να βγάζει στο «σφυρ»ί το δικηγορικό γραφείο του γνωστού ποινικολόγου για οφειλή η οποία ανέρχεται στις 100.000 ευρώ.

Το ιστορικό γραφείο που θα έχει τιμή εκκίνησης τα 441.000 ευρώ, είναι συνολικής επιφάνειας 213 τ.μ. και βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της Αθήνας.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που το επίμαχο ακίνητο βγαίνει σε πλειστηριασμό. Το ίδιο είχε συμβεί τον περασμένο μήνα, ωστόσο η διαδικασία ανεστάλη προσωρινά προκειμένου να διευθετηθεί η οφειλή.

thetoc

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.