BUSINESS

Στο περίπτερο του Mykonos Promο ο προϊστάμενος ΕΟΤ ΗΠΑ – Καναδά, Κ. Χαροκόπος

Στο περίπτερο του Mykonos Promο ο προϊστάμενος ΕΟΤ ΗΠΑ – Καναδά, Κ. Χαροκόπος

Στο περίπτερο του Mykonos Promο ο προϊστάμενος ΕΟΤ ΗΠΑ – Καναδά, Κ. Χαροκόπος

Το περίπτερο του Mykonos Promo στην ταξιδιωτική έκθεση “Travel and Adventure Show 2022” στη Νέα Υόρκη, επισκέφθηκε την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης, ο προϊστάμενος ΕΟΤ ΗΠΑ-Καναδά, κ. Κων/νος Χαροκόπος.

Ο προϊστάμενος του ΕΟΤ ΗΠΑ-Καναδά συνεχάρη την ομάδα του περιπτέρου Mykonos Promo, που προβάλλει τα νησιά και τα μέλη του MykonosBest.eu, SantoriniBest.eu, ParosBest.eu και Flying2Greece.com στο αμερικανικό κοινό. Ιδιαίτερη μνεία έκανε για τον τρόπο προβολής των μελών του προγράμματος που συνδυάζει τα παραδοσιακά μέσα με καινοτόμες τεχνολογικές εφαρμογές.

Η δημοφιλής, για τους Αμερικανούς, ταξιδιωτική έκθεση New York Travel and Adventure Show 2022, πραγματοποιείται από 18-20 Μαρτίου 2022 στο Jacob K. Javits Convention Center. Η ομάδα του προγράμματος Mykonos Promo, συμμετέχει με δικό της περίπτερο σε συνεργασία με το Hellenic American Chamber of Commerce New York (HACC New York) για να ενημερώσει κοινό, επαγγελματίες και δημοσιογράφους και να προωθήσει τα premium μέλη του αναθερμαίνοντας το ενδιαφέρον των Αμερικανών για τα ελληνικά νησιά.

Με πάνω από 1.500 επισκέπτες, δυνητικούς F.I.T. (Free Independent Travelers) κατά την πρώτη ημέρα της έκθεσης, o Ambassador Mykonos Promo – HACC New York και επικεφαλής του προγράμματος, κ. Κων/νος Σκαγιάς, εκφράζει την αισιοδοξία του για τη φετινή σαιζόν, επισημαίνοντας το ενδιαφέρον των Αμερικανών τουριστών για τα νησιά μας.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.