ΤΟΠΙΚΑ

Στο Κέντρο Υγείας για ευχές ο Δήμαρχος

Στο Κέντρο Υγείας για ευχές ο Δήμαρχος

Το Κέντρο Υγείας επισκέφτηκε ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς για να ευχηθεί για τον νέο χρόνο στους εργαζόμενους.

Δήλωσε σχετικά:

«Επίσκεψη στη χθεσινοβραδινή εφημερία του Κέντρου Υγείας Μυκόνου για ευχές σε αυτούς που εφημέρευαν τούτες τις εορταστικές ημέρες, μακριά από τα σπίτια τους.

Είμαστε δίπλα στους γιατρούς και νοσηλευτές του Δημόσιου Κέντρου Υγείας, και τους διάσωστες του ΕΚΑΒ που παραμένουν άγρυπνοι φρουροί στην υπηρεσία των Μυκονιατών 365 μέρες το χρόνο.

Στηρίζουμε τη Δημόσια Υγεία και τους λειτουργούς της, παρέχοντάς τους μεταξύ άλλων ειδικό επίδομα και στέγη από δημοτικούς πόρους, ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης του σημαντικού έργου που επιτελούν με αυταπάρνηση, υπό αντίξοες συνθήκες αρκετές φορές. Με το επίδομα-κινητρο που καθιερωσάμε ήδη από το 2015, το Κεντρό Υγείας Μυκόνου, πλέον στελεχώνεται επαρκώς – πέραν των μονίμων- με 10 αγροτικούς και 3 επικουρικούς ιατρούς, εκ των οποίων οι 2 υπηρετούν και φιλοξενούνται στην Άνω Μερά. Συνεχίζουμε…»

#μυκονος #mykonos #publichealth #ekab

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.