ΤΟΠΙΚΑ

Στο γραφείο του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ο Κωνσταντίνος Κουκάς – Τι ειπώθηκε στην εκτενή συζήτηση

Στο γραφείο του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ο Κωνσταντίνος Κουκάς – Τι ειπώθηκε στην εκτενή συζήτηση

Ο Αντιπρόεδρος του Κογκρέσου Τοπικών Αρχών Συμβουλίου της Ευρώπης Congress of Local and Regional Authorities of the Council of Europe και αντίστοιχα μέλος του προεδρείου του EPP στο ίδιο όργανο, Κωνσταντίνος Κουκάς, πραγματοποίησε εκτενή συζήτηση με τον αντιπρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (EPP) που διαδραματίζει ένα σημαντικό ρόλο στις Βρυξέλλες, Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Ο Κωνσταντίνος Κουκάς, αναφέρθηκε για τη συνάντησή του με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, λέγοντας τα εξής: 

Πάντα κάτι έχεις να κερδίσεις από μία συζήτηση με τον έμπειρο Έλληνα πολιτικό Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Ο αντιπρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (EPP) διαδραματίζει ένα σημαντικό ρόλο στις Βρυξέλλες, κάτι που αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τη χώρα μας.

Με αφορμή την παρουσία μου εδώ και την ιδιότητά μου ως Αντιπρόεδρος του Κογκρέσου Τοπικών Αρχών Συμβουλίου της Ευρώπης Congress of Local and Regional Authorities of the Council of Europe και αντίστοιχα μέλος του προεδρείου του EPP στο ίδιο όργανο, είχα την ευκαιρία για μια εκτενή συζήτηση στο γραφείο του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Επικεντρωθήκαμε σε ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος των δυο πολιτικών οργάνων που είναι εξάλλου και προτεραιότητες του EPP, με την Αυτοδιοίκηση πάντα στο επίκεντρο.

Συγκεκριμένα μιλήσαμε για:

✔️τη συμμετοχή των νέων στους πολιτικούς θεσμούς
✔️το κράτος δικαίου
✔️τη μετάβαση στη πράσινη οικονομία ως βασική πολιτική αρχή
✔️την αρχή της νησιωτικότητας και προστασία της
✔️τη συνολική αναβάθμιση του ρόλου της Αυτοδιοίκησης

Όλα αυτά αποτελούν κεντρικούς στόχους, για την επίτευξη των οποίων συνεργαζόμαστε ουσιαστικά.

Φυσικά μιλήσαμε και για τις επερχόμενες Ευρωπαϊκές εκλογές του Ιουνίου στις οποίες ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης συμμετέχει με ακόμη μεγαλύτερο πάθος και δυναμισμό για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας και τους στόχους μας.

Καλή επιτυχία από καρδιάς πρόεδρε.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.