ΤΟΠΙΚΑ

Στο Γκρατς της Αυστρίας τα κορίτσια της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ

Στο Γκρατς της Αυστρίας τα κορίτσια της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ

Στο Γκρατζ της Αυστρίας βρίσκεται ήδη η ομάδα των νεανίδων της Α.Ε. Μυκόνου προκειμένου να λάβει μέρος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής και να γράψει άλλη μια σελίδα επιτυχιών στη ιστορία του συλλόγου! Αρχηγός της αποστολής είναι η προπονήτρια της ομάδας Κατερίνα Γιακουμέλου ενώ οι αθλήτριες που θα αγωνιστούν είναι οι Κονόμη Κωνσταντίνα, Οσενκόβσκα Αφροδίτη, Τόλια Όλγα, Αρχοντή Φαίη, Κανάρη Μαρία και Μάρα Μαρία. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν σε δυο μέρη. Πέμπτη και Παρασκευή (24 και 25/11) θα γίνει η Β’ κατηγορία όπου υπάρχουν και πολλές ελπίδες διάκρισης ενώ το Σαββ/κο (26 και 27/11) η Α’ κατηγορία όπου η ομάδα μας θα προσπαθήσει για ό,τι καλύτερο και φυσικά για μια θέση στον τελικό!
Ο πρόεδρος της Α.Ε. Μυκόνου Αλέξανδρος Κουκάς δήλωσε ενόψει της συμμετοχής της ομάδα μας στους αγώνες της Αυστρίας: «Θέλω να ευχηθώ στην ομάδα της Ρυθμικής Γυμναστικής καλή επιτυχία και να φτάσουν όσο το δυνατό ψηλότερα. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στα κορίτσια και στην προπονήτριά τους γνωρίζοντας τη δουλειά που γίνεται. Ως διοίκηση θα είμαστε πάντα κοντά τους σε ό,τι χρειαστούν!»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.