ΤΟΠΙΚΑ

Στο Φανάρι με τον Οικουμενικό Πατριάρχη ο δήμαρχος

Στο Φανάρι με τον Οικουμενικό Πατριάρχη ο δήμαρχος
Σπουδαίας σημασίας συνάντηση είχε ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς με τον Πατριάρχη κ.Βαρθολομαίο

Τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.Βαρθολομαίο συνάντησε στην Κωνσταντινούπολη ο δήμαρχος της Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς σε μια ιδιαίτερη στιγμή για το νησί.

Ο δήμαρχος τόνισε χαρακτηριστικά:

«Πάντα η συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη αποτελεί μία μοναδική εμπειρία και ευκαιρία για ουσιαστική συζήτηση με πραγματικό πνευματικό περιεχόμενο και διαφορετική προσέγγιση για τα σύγχρονα προβλήματα.

Οι νουθεσίες του και οι συμβουλές του πάντα χρήσιμες, αλλά ακόμα περισσότερο στη σημερινή συγκυρία.

Μου έκανε ιδιαίτερα θετική εντύπωση η γνώση που είχε για τη Μύκονο, τη δυναμική και τη διεθνή της εικόνα, όπως επίσης και οι ζωντανές αναμνήσεις του από την επίσκεψη στο νησί μας πριν από σχεδόν 50 χρόνια..

Αυτονόητο, ότι του απηύθυνα ανοιχτή πρόσκληση επίσκεψης στο νησί, όποτε το επιθυμεί και του το επιτρέψουν οι υποχρεώσεις του.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.