ΤΟΠΙΚΑ

«Στο ενωτικό κάλεσμα του δημάρχου Κουκά θα είμαι υποψήφιος μαζί του»

«Στο ενωτικό κάλεσμα του δημάρχου Κουκά θα είμαι υποψήφιος μαζί του»
Ο ένας μετά τον άλλον προσχωρούν στην παράταξη Πρωτοβουλία Δράσης.Σειρά πήρε ο Αντώνης Κουσαθανάς

Είναι εντυπωσιακό αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ώρες στο νησί καθώς ο ένας μετά τον άλλον.πρωτοκλασάτα στελέχη αντιπάλων συνδυασμών προσχωρούν στην παράταξη Πρωτοβουλία Δράσης του δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά.

Διαβάστε τι αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Αντώνης Κουσαθανάς.

«Καλημέρα σας !! Καλό Σαββατοκύριακο. Η Διαχρονική Αυτοδιοικητικη μου παρουσία , σε Συνδυασμό με τις ουσιαστικές προκλήσεις στις οποίες καλείται να ανταποκριθει το Νησί μας , επιβάλει να πάρω ξεκάθαρη θέση για το ποιος υποψήφιος Δήμαρχος και ποια αυτοδιοικητική ομάδα συμπολιτών μας , αποτελούν σε αυτή την συγκυρία την καλύτερη επιλογή για τον Τόπο μας.

Καταρχήν να ξεκαθαρίσω ότι δεν πίστευα και δεν πιστεύω , ότι υπάρχουν αυτοί που τα κάνουν όλα καλά ή τα ξέρουν όλα. Από την άλλη , από θέση αρχής , διαφωνώ με όσους τα βρίσκουν όλα λάθος και επιλέγουν την όξυνση και το διχασμό.

Εκτιμώ και σέβομαι τις προθέσεις όλων , αλλα πιστεύω ότι σε αυτή την στιγμή πρέπει να υπάρχει η μεγαλύτερη δυνατή ενότητα και συνεργασία σε όλα τα επίπεδα

Αυτός είναι ο λόγος που ανταποκρίθηκα θετικά στο ενωτικό κάλεσμα του σημερινού Δημάρχου και θα είμαι υποψήφιος με την Πρωτοβουλία Δράσης Με σχέδιο , προσπάθεια και επιμονή , Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε Καλύτερα».


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.