ΤΟΠΙΚΑ

Στο αφιέρωμα του ALPHA η χορευτική ομάδα «ΜΑΝΤΩ»

Στο αφιέρωμα του ALPHA η χορευτική ομάδα «ΜΑΝΤΩ»

Μύκονος του Χειμώνα και οι κόποι μας ανταμείβονται!!!! Ποσα χαμόγελα ικανοποιησης σε αυτο το
αφιέρωμα του ALPHA στην Μύκονο με την Τίνα Μιχαηλίδου στην εκπομπή ”Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση”.
Η Χορευτική Ομάδα Μυκόνου ”ΜΑΝΤΏ” ευχαριστεί τον ALPHA τον κ. Μάνεση και την κ.Τίνα Μιχαιλίδου για την πρόταση να διοργανώσει ένα παραδοσιακό γλέντι στην ΑΝΩ ΜΕΡΆ. Δε θα πρέπει να παραλείψουμε όλους όσους βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθεί αυτό. Τον Δήμο Μυκόνου και την κοινότητα Ανωμεράς, τον Δήμαρχο κ. Κουκά Κωνσταντίνο, την Αντιδήμαρχο κ.Γρυπάρη Ειρήνη, την Ζουγανέλη Ειρήνη, Ξυδάκη Ειρήνη, Ασημομύτη Κατερίνα, Νάζου Φρασκούλα.Τους οργανοπαίχτες μας Μιχάλη Κουνάνη (Μπαμπέλη) τσαμπούνα, Φρατζεσκο Κοντιζάς (Σελινάς) τουμπάκι, Γιώργο και Γιάννη Γρύμπλα (Ακορντεόν – Σαντούρι). Χωρις αμφιβολία ηταν για όλους μας μια πρόταση για να θυμηθούμε τις παλιές καλές εποχές που με την πρώτη ευκαιρία τις αναβιώνουμε !!!!! Αντε και στα επόμενα με το καλό!!!!!


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.