ΤΟΠΙΚΑ

Στις πρώτες θέσεις πανελλαδικά εκλέχτηκε ο Κ.Κουκάς στο Εποπτικό Συμβούλιο της Κ.Ε.Δ.Ε

Στις πρώτες θέσεις πανελλαδικά εκλέχτηκε ο Κ.Κουκάς στο Εποπτικό Συμβούλιο της Κ.Ε.Δ.Ε

Στην εκλογή του και μάλιστα στην δεύτερη θέση πανελλαδικά στο Εποπτικό Συμβούλιο της Κ.Ε.Δ.Ε Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος αναφέρθηκε ο Κωνσταντίνος Κουκάς:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους 227 αυτοδιοικητικούς (δημάρχους & δημοτικούς συμβούλους) από όλη την Ελλάδα για την εμπιστοσύνη τους και την εκλογή μου στη δεύτερη θέση πανελλαδικά στο Εποπτικό Συμβούλιο της Κ.Ε.Δ.Ε Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος.

Πολλά συγχαρητήρια στον επικεφαλής της παράταξής μας και επανεκλεγέντα πρόεδρό μας Λάζαρος Κυρίζογλου και όλο το νέο προεδρείο που συλλογικά θα αγωνιστούμε για σύγχρονους και ισχυρούς δήμους σε εθνικό & ευρωπαϊκό επιπέδο. Με ευθύνη, σοβαρότητα και αποφασιστικότητα θα διεκδικήσουμε αυτά που μας ανήκουν.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.