ΤΟΠΙΚΑ

Στις Κυκλάδες δίπλα στους νησιώτες η Όλγα Πολίτη

Στις Κυκλάδες δίπλα στους νησιώτες η Όλγα Πολίτη
Στην Άνδρο τις ημέρες του Πάσχα η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ

Στην Άνδρο, στο πατρικό της σπίτι, πέρασε τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα η υποψήφια Βουλευτής Κυκλάδων με το ΠΑΣΟΚ, Όλγα Πολίτη, συντροφιά με συγγενείς, φίλους και αγαπημένα πρόσωπα του τόπου απ’ όπου έχει αγαπημένες αναμνήσεις.

Η υποψήφια Βουλευτής, είχε την ευκαιρία να μιλήσει με κατοίκους του νησιού, παρευρισκόμενη στα παραδοσιακά γλέντια της ημέρας με ζωντανή μουσική και άπλετο κέφι, τόσο στην Παλαιόπολη, όπου απόλαυσε τη φιλοξενία της πάντοτε χαμογελαστής προέδρου Χρυσούλας Σιγάλα, όσο και στο Κόρθι, όπου επισκέφθηκε και την Ιερά Μόνη της Παναγίας της Τρομαρχιανής. Η κα. Πολίτη, αντάλλαξε ευχές, αλλά και απόψεις για τα ζητήματα της καθημερινότητας που απασχολούν τις Ανδριώτισσες και τους Ανδριώτες.

Η υποψήφια Βουλευτής Κυκλάδων του ΠΑΣΟΚ, συναντήθηκε επίσης με τον Δήμαρχο της Άνδρου Δημήτρη Λοτσάρη, με τον οποίο στη συνέχεια, διασκέδασαν παρέα στο πασχαλινό γλέντι που στήθηκε στο Superferry Άνδρος της Golden Star Ferries, που ήταν δεμένο στη νότια προβλήτα στο Γαύριο, μια πρωτοβουλία των αδελφών Στεφάνου, ευεργετών της Άνδρου, από την οποία και κατάγονται.

Το κέφι δεν άργησε να «ανάψει», αφού το πλήρωμα από νωρίς το πρωί, υπό την εποπτεία του καπετάν Θανάση, «οικοδεσπότη» της γιορτής, είχε φροντίσει για τις απαραίτητες ετοιμασίες. Αρνιά στη σούβλα, θεσπέσιοι μεζέδες και φυσικά η ορχήστρα που ξεσήκωσε τους πάντες. Η Όλγα Πολίτη βρέθηκε στην παρέα των αδελφών Στεφάνου από το Άνω Γαύριο, με τον καπετάν Δημήτρη Στεφάνου να πρωτοστατεί στο γλέντι και να συγκινεί για μία ακόμη φορά, με την γενναιοδωρία της ψυχής που είναι γνωστό ότι τον διακρίνει.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.