ΤΟΠΙΚΑ

Στην υπηρεσία των πολιτών της Μυκόνου με την σφραγίδα του Florios Mykonos Foundation

Στην υπηρεσία των πολιτών της Μυκόνου με την σφραγίδα του Florios Mykonos Foundation
Πράξη έγινε η υπόσχεση του επιχειρηματία Φλώριου Ασημομύτη για δωρεά σκάφους στο Λιμενικό Σώμα

Η δωρεά του σκάφους SKIPPER Patrol 38 στο Λιμεναρχείο Μυκόνου από το Florios Mykonos Foundation  είναι γεγονός καθώς με αρκετό κόσμο να βρίσκεται στο Άγιο Νικόλαο της Καδένας μπροστά από το Δημαρχείο του νησιού για να παρακολουθήσει την παράδοση του κάτι που έγινε το πρωί της Κυριακής.

Η συγκεκριμένη δωρεά έγινε με την βοήθεια και συνεισφορά του Φιντιρίκου Δημήτρη αλλά και των αδερφών Σταυρουλάκη, ιδιοκτητών της κατασκευάστριας εταιρείας SKIPPER , η οποία έχει αναλάβει την κατασκευή και από κοινού δωρεά του εν λόγω σκάφους αξίας περίπου 300.000€, μπορούμε σήμερα να κλείσουμε έναν κύκλο προσφοράς και αγάπης προς τον τόπο μας.

Το παρόν έδωσαν η Βουλευτής Κυκλάδων Κατερίνα Μονογυιού, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ναυτιλίας Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Στέλιος Μπρίγγος, ο Αντιδήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Σαχάς, ο Διοικητής του Λιμεναρχείου Μυκόνου Μιχάλης Χτένας, ο πρώην Δήμαρχος Μυκόνου και αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης Κωνσταντίνος Κουκάς, της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης Ανδρέας Φιορεντίνος και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Μυκόνου.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.