ΤΟΠΙΚΑ

Στην Sbox Μυκόνου από κάθε γωνιά της Ελλάδος

Στην Sbox Μυκόνου από κάθε γωνιά της Ελλάδος
Στην Sbox Μυκόνου, στο πιο σύγχρονο και ασφαλές θησαυροφυλάκιο, καταφθάνουν καθημερινά πελάτες από κάθε γωνιά της Ελλάδας και κυρίως από τις Κυκλάδες για να φυλάξουν τα πολύτιμα αντικείμενά τους.
Η εικοσιτετράωρη πρόσβαση στις θυρίδες  θησαυροφυλακίου της Sbox επιτρέπει στους πελάτες να έχουν πρόσβαση στα πολύτιμα αντικείμενά τους οποιαδήποτε στιγμή τους απαιτηθεί. Η αδιάλειπτη λειτουργία της Sbox σε συνδυασμό με το ειδικά σχεδιασμένο σύστημα ασφαλείας που προσφέρει, την καθιστά ως το ιδανικό μέρος για τη φύλαξη των πολύτιμων αντικειμένων τους.
Παράλληλα, η σημαντική διαθεσιμότητα θυρίδων και η βολική του τοποθεσία κοντά στο αεροδρόμιο της Μυκόνου, καθιστούν το Sbox εύκολα προσβάσιμο  και προσιτό ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς πελάτες από κάθε γωνιά της χώρας.
Οι πελάτες που επενδύουν σε θυρίδες στο Sbox, δεν αποκτούν απλά ένα χώρο αποθήκευσης, αλλά μια πραγματική, αξιόπιστη και σύγχρονη υπηρεσία φύλαξης που ανταποκρίνεται στις πιο σύγχρονες ανάγκες ασφάλειας.
Για περισσότερες πληροφορίες και για την κράτηση της θυρίδας θησαυροφυλακίου σας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.safebox.gr ή επικοινωνήστε στο +30 228 902 5739 (8.00 – 20.00 καθημερινά), +30 697 099 4903
ή μέσω email στη διεύθυνση info@safebox.gr.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.